¨Med masse lys og god stemning blir du møtt av frisører som elsker jobben sin og alltid er up to date¨

Våre ansatte

SIV

Gründer og daglig leder! Har en veldig stor kundegruppe etter 21 år som frisør! Gleder seg til hver dag med kundene sine. Elsker moter og trender og jobber hele tiden med å oppdatere seg. Mener at en god klipp skal vokse seg fin og at fargen MÅÅÅÅ tilpasses hudtonen!

Har spissa klippeteknikker ved å utdanne seg hos Gun-Britt Coffeur i DK.

Er i tillegg til frisør ,brynsstylist utdannet hos Fred Hamelten!
Jobba under Dawei Studio og Mr.Smith på Paris Fashionweek og Awake Mode på London fashionweek.
Frisør i Trondheim

MARTE

Hårstylist med god teknisk forståelse. Marte er rolig, nøye og presis, og har 11 års erfaring i bransjen. Hun utfører alt av fargebehandlinger og er opptatt av hvordan klippen skal fremhever fargen, og kundens trekk. Hun har masterclass i klipp fra Danmark
Frisør i Trondheim
Frisør i Trondheim

INGUNN

Energisk, strukturert og nøyaktig er tre ord som beskriver Ingunn veldig godt. Hun har en stor kundegruppe i alle aldre både menn og kvinner.
Frisør i Trondheim

STINA

Stina er en dyktig frisør og makeupartist med lang fartstid i faget. Hun har jobbet på Stas helt siden oppstart. Stina er nøye,kreativ og oppdatert på alt som er nytt. Elsker bli-ny-prosjokter og har en solid kundegruppe i alle aldre. Har spisset sine klippeferdigheter hos den anerkjente frisøren Gun-Britt i København.

KATJA

Katja er en frisør med 9 års erfaring. Rolig, behagelig og nøye er bare noen av de egenskapene som gjør henne til en super frisør. Hun gjør alt av fargeteknikker og er god på foliestriper. Hennes spesialiteter er tekniske klipper og klassiske frisyrer.

TRINE

En hårstylist med over 12 års ansienitet, som også har jobbet i London. Elsker «bli-ny-prosjekter» og har en forkjærlighet for blondt hår! Har også god erfaring på hairtalk extention. Og er helt rå på styling!

SpeedStyle med Nina
Sminke med Stina
Brynstyling med Ingunn
GHD med Tina
Produkter med Marte

Ta gjerne kontakt med oss om du lurer på hvem du vil matche best med!