¨Med masse lys og god stemning blir du møtt av frisører som elsker jobben sin og alltid er up to date¨

Våre ansatte

SIV

Daglig leder på Stas! Har en veldig stor kundegruppe etter 21 år som frisør! Gleder seg til hver dag med kundene sine. Elsker moter og trender og jobber hele tiden med å oppdatere seg.

Er i tillegg til frisør ,brynsstylist utdannet hos Fred Hamelten!
Frisør i Trondheim

MARTE

Hårstylist med god teknisk forståelse. Marte er rolig, nøye og presis, og har 11 års erfaring i bransjen. Hun utfører alt av fargebehandlinger og er opptatt av hvordan klippen skal fremhever fargen, og kundens trekk. Hun har masterclass i klipp fra Danmark
Frisør i Trondheim
Frisør i Trondheim

INGUNN

Energisk, strukturert og nøyaktig er tre ord som beskriver Ingunn veldig godt. Hun har en stor kundegruppe i alle aldre både menn og kvinner.
Frisør i Trondheim

STINA

En av våre dyktige makeup artister. Hun er behagelig og presis. Stina’s sterke side er tekniske klipper, makeup og farge.

ODA

En hårstylist med mange faste kunder. Jobber hele tiden ned å oppdatere seg faglig.

KATJA

Katja er en frisør med 9 års erfaring. Rolig, behagelig og nøye er bare noen av de egenskapene som gjør henne til en super frisør. Hun gjør alt av fargeteknikker og er god på foliestriper. Hennes spesialiteter er tekniske klipper og klassiske frisyrer.

TRINE

En hårstylist med over 12 års ansienitet, som også har jobbet i London. Elsker «bli-ny-prosjekter» og har en forkjærlighet for blondt hår! Har også god erfaring på hairtalk extention. Og er helt rå på styling!

SpeedStyle med Nina
Sminke med Stina
Brynstyling med Ingunn
GHD med Tina
Produkter med Marte

Ta gjerne kontakt med oss om du lurer på hvem du vil matche best med!