¨Med masse lys og god stemning blir du møtt av frisører som elsker jobben sin og alltid er up to date¨

Våre ansatte

SIV

Hei, det er jeg som er Siv!

 

Hun som i 2014 fikk tak på drømmesalongens lokaler, og siden har fått bygge opp Stas sammen med kollegaene sine.

Bli bedre kjent med Siv

At salongen ikke bare én, men to ganger har blitt kåret til Norges beste, er jeg naturligvis stolt av. Dette er heller ikke bare en jobb for meg, men en hobby og min største lidenskap. Jeg bruker et hav av tid på mote og trender, og elsker å ligge et hestehode foran på hårtrender. 

 

Derfor bobler jeg også over av ideer, og forbereder meg med planer, bilder og forslag før jeg møter kundene. Ser jeg en kul frisyre på reise, vet jeg med en gang hvem den ville kledd. Etter å ha drevet egen salong i 18 år, er jeg erfaren, og har blant annet jobbet på Fashion Week i London og Paris. Jeg er rå på klipp og nøye på at klippen skal «vokse seg fin». Dessuten er jeg opptatt av gode produkter som gjør at du får til sveisen hjemme også. 

 

Det er alltid mye liv og røre rundt meg. Jeg vil spre positive vibber, og hører du noen si «maaagisk», er det antagelig meg. Jeg går all in og koser meg glugg med kundene. Jeg får kommentarer fra kunder som er misunnelige fordi de ser hvor mye jeg trives på jobb, og der treffer de spikeren på hodet.

 

Jeg kjenner meg heldig som får jobbe med så kvalitetsbevisste kunder og dyktige medarbeidere hver eneste dag. Og attpåtil i koselige omgivelser med god stemning og atmosfære. Er det rart jeg elsker mandager og alltid gleder meg til å gå på jobb?

STINA LOUISE

Heisann, Stina Louise her!

 

Er du opptatt av en klipp som holder seg lenge og vokser seg fin? Da kan jeg hjelpe!

Bli bedre kjent med Stina Louise

Det er nemlig en av tilbakemeldingene jeg ofte får. Jeg elsker å få jobbe kreativt, både i forbindelse med konkurranser og i møte med kunden. Da er det gøy å lage en plan sammen med kunden og å komme med gode tips og råd. Striping og farge er også noe jeg liker godt å jobbe med, og jeg har deltatt på Masterclass hos Gun-Britt Coiffure i København.

 

Som et sosialt og positivt JA-menneske er jeg på tilbudssida og opptatt av å bygge en relasjon med hver enkelt. Og som den perfeksjonisten jeg er, kan du være trygg på at jeg også gjør jobben presist. 

 

Dessuten går jeg alltid inn for at du skal ha det godt i stolen, og ordner med kaffe, hodebunnsmassasje og magasiner for at opplevelsen din skal bli best mulig.

 

Noe av det jeg liker best med å jobbe her, er at vi hele tiden får utviklet oss faglig ved å bruke hverandre. Og når alle har sine spesialiteter og deler med hverandre, er det gull verdt! Jeg nølte ikke et sekund da jeg fikk tilbudet om å jobbe her, og har ikke angret en dag.

LIVE

Heisann, jeg heter Live!

 

Ønsker du farger, striping – eller spafølelsen i frisørstolen? Da er jeg din kvinne.

Bli bedre kjent med Live

Jeg har alltid visst at jeg ville bli frisør, og elsker at jeg kan jobbe med noe som også er hobbyen min. Noe av det mest givende er å få kundene til å føle seg fine og mer selvsikre. Og hver gang kundene forteller meg at frisørbesøket var behagelig og avslappende, blir jeg glad. Det er nemlig målet mitt: At du skal oppleve timene i min stol som en pustepause i hverdagen. 

 

Du kan nok kalle meg en perfeksjonist, for jeg er grundig. Bare spør kollegaene mine! Det kommer heldigvis godt med i jobben. Som når jeg farger hår, som er det jeg liker aller best. Jeg er nemlig opptatt av å fremheve den naturlige skjønnheten til hver enkelt kunde, og da spesielt med naturlige farger og striping.

 

Det er mange grunner til at jeg digger å jobbe her ved Stas, slik som arbeidsmiljøet og den gode stemningen. For ikke å nevne mine hardtarbeidende og inspirerende kollegaer, som jeg hele tiden lærer noe nytt av. 

VILDE

Hei, jeg er Vilde.

 

Jeg er førsteårslærling på Stas, og trives veldig godt med det.

Bli bedre kjent med Vilde

På Stas er det alltid mye som skjer, og høyt tempo, så her får jeg utviklet meg og lærer raskt og får jobbe med de tingene jeg liker best. Min favorittbehandling er balayage! Ønsker du farge, striping, kur eller klipp til redusert pris, er du i trygge hender hos meg! Jeg kan også fikse bryn om det er ønskelig!

 

Jeg liker en god samtale og ler mye!

RAGNHILD

Hei, jeg heter Ragnhild!
Jeg er frisør på Stas, og jeg brenner virkelig for faget mitt! Jeg har jobbet som frisør på Stas i ett år, og har åtte års erfaring i faget.
Bli bedre kjent med Ragnhild
Min største lidenskap innenfor frisørfaget er klipp, og jeg er rågod på korte klipper, både på damer og menn – og en av mine spesialiteter er fadecut! Jeg har kurs i fadecut, balayage med Lotte Myrseth, in depth fargeterori og brow lamination. Jeg er også den eneste på Stas som utfører hettestriper. Så ønsker du klipp, farge, striper eller bryn er du i trygge hender hos meg!
Jeg er en gledesspreder og jeg elsker dagene på Stas! Jeg trives så godt sammen med kollegene og kundene mine, og har det aller best når latteren sitter løst blant både frisører og kunder, noe som heldigvis er ofte! Jeg elsker å komme på jobb, og salongen har på mange måter blitt litt som mitt andre hjem.

VICTORIA

Hei, Victoria her!
Begynte å jobbe i salong i 2017. Har erfaring fra Italia, og har derfor god kompetanse innen fønteknikker og styling.
Bli bedre kjent med Victoria
Hos meg er målet å alltid levere god service, være inspirerende for kunden og alltid gi gode råd for å oppfylle kundens ønske. Jeg ønsker at kunden skal føle seg godt ivaretatt.
Jeg liker godt å jobbe med striping og farging, både lyse og mørke toner. Er også veldig glad i klipping. En god og grundig klipp, slik at det skal være enkelt når kunden selv skal ordne håret. Elsker den gode atmosfæren og stemningen vi har på Stas.
Setter stor pris på mine gode kollegaer som jeg alltid lærer mye av. I tillegg digger jeg å jobbe med våre fantastiske produkter.

TONY

Hei! Jeg er Tony og frisør og make-up artist her på Stas!

Min store lidenskap er hår og mote! Etter 13 år i yrket har jeg lang erfaring innenfor det meste.

Bli bedre kjent med Tony

Etter mange år i bransjen som fashion retailer, make-up artist og frisør har jeg nå slått meg til ro her hos fantastiske Stas hår og bryn!

Uansett om du trenger hjelp til å fikse garderoben, sminkehylla eller frisyren så er jeg din mann!

Min favoritt ting og spesialitet i salongen er blondt hår! Spesiellt balayage, foilayage og klassiske foliestriper!

Ønsker du bli ny følelsen hver gang du går til frisøren, ikke vær redd for å ta kontakt!

«Fashion changes, but style endures.»

SpeedStyle med Nina
Sminke med Stina
Brynstyling med Ingunn
GHD med Tina
Produkter med Marte

Ta gjerne kontakt med oss om du lurer på hvem du vil matche best med!