¨Med masse lys og god stemning blir du møtt av frisører som elsker jobben sin og alltid er up to date¨

Våre ansatte

SIV

Hei, det er jeg som er Siv!

 

Hun som i 2014 fikk tak på drømmesalongens lokaler, og siden har fått bygge opp Stas sammen med kollegaene sine.

Bli bedre kjent med Siv

At salongen ikke bare én, men to ganger har blitt kåret til Norges beste, er jeg naturligvis stolt av. Dette er heller ikke bare en jobb for meg, men en hobby og min største lidenskap. Jeg bruker et hav av tid på mote og trender, og elsker å ligge et hestehode foran på hårtrender. 

 

Derfor bobler jeg også over av ideer, og forbereder meg med planer, bilder og forslag før jeg møter kundene. Ser jeg en kul frisyre på reise, vet jeg med en gang hvem den ville kledd. Etter å ha drevet egen salong i 18 år, er jeg erfaren, og har blant annet jobbet på Fashion Week i London og Paris. Jeg er rå på klipp og nøye på at klippen skal «vokse seg fin». Dessuten er jeg opptatt av gode produkter som gjør at du får til sveisen hjemme også. 

 

Det er alltid mye liv og røre rundt meg. Jeg vil spre positive vibber, og hører du noen si «maaagisk», er det antagelig meg. Jeg går all in og koser meg glugg med kundene. Jeg får kommentarer fra kunder som er misunnelige fordi de ser hvor mye jeg trives på jobb, og der treffer de spikeren på hodet.

 

Jeg kjenner meg heldig som får jobbe med så kvalitetsbevisste kunder og dyktige medarbeidere hver eneste dag. Og attpåtil i koselige omgivelser med god stemning og atmosfære. Er det rart jeg elsker mandager og alltid gleder meg til å gå på jobb?

MARTE

Hei, Marte her!

 

På Stas skal vi ha byens beste utvalg av varer og produkter. Det sørger jeg for!

Bli bedre kjent med Marte

Jeg er nemlig vare- og produktansvarlig, i tillegg til frisør, og er mektig stolt av å ha vært med på å forme Stas fra vi åpnet dørene i 2014.

 

Når det kommer til klippen, er du trygg hos meg. Jeg har nemlig 11 års erfaring og har blant annet gjennomført masterclass i klippeteknikker hos Gun-Britt Coiffure i København.  Dessuten har jeg teft for balayage, striper og å skreddersy farger etter naturlig hud- og hårfarge. Og ikke minst mennesketype. Å være en god frisør handler ikke bare om å kunne hår, men om å forstå seg på mennesker. Å kunne omstille seg og tilpasse seg. Det gjelder også atferden, for noen liker at vi tuller og ler, andre ikke. 

Uansett skal du føle deg komfortabel og at jeg vier deg min fulle oppmerksomhet. Sitter du i min stol, er du det viktigste i mitt liv. Jeg strekker meg også langt for å finne tidspunkt som passer, også når listene er fulle. Det vet jeg mange er takknemlige for.

 

Flere kunder forteller at de trives på Stas fordi de ikke er på samlebånd. Vi tar oss tid til å bli ordentlig kjent. Jeg digger dessuten at jeg daglig blir utfordret av både kunder og faglige dyktige, dedikerte kollegaer. Det trenger jeg for å kunne vokse i faget mitt.

INGUNN

Energisk, strukturert og nøyaktig er tre ord som beskriver Ingunn veldig godt. Hun har en stor kundegruppe i alle aldre både menn og kvinner.

STINA LOUISE

Heisann, Stina Louise her!

 

Er du opptatt av en klipp som holder seg lenge og vokser seg fin? Da kan jeg hjelpe!

Bli bedre kjent med Stina Louise

Det er nemlig en av tilbakemeldingene jeg ofte får. Jeg elsker å få jobbe kreativt, både i forbindelse med konkurranser og i møte med kunden. Da er det gøy å lage en plan sammen med kunden og å komme med gode tips og råd. Striping og farge er også noe jeg liker godt å jobbe med, og jeg har deltatt på Masterclass hos Gun-Britt Coiffure i København.

 

Som et sosialt og positivt JA-menneske er jeg på tilbudssida og opptatt av å bygge en relasjon med hver enkelt. Og som den perfeksjonisten jeg er, kan du være trygg på at jeg også gjør jobben presist. 

 

Dessuten går jeg alltid inn for at du skal ha det godt i stolen, og ordner med kaffe, hodebunnsmassasje og magasiner for at opplevelsen din skal bli best mulig.

 

Noe av det jeg liker best med å jobbe her, er at vi hele tiden får utviklet oss faglig ved å bruke hverandre. Og når alle har sine spesialiteter og deler med hverandre, er det gull verdt! Jeg nølte ikke et sekund da jeg fikk tilbudet om å jobbe her, og har ikke angret en dag.

KATJA

Mitt navn er Katja!

 

Lyst til å bli en ny og freshere versjon av deg selv? Velkommen til min stol! :-)

Bli bedre kjent med Katja

Min spesialitet er nemlig «bli ny»-prosjekter, og jeg er virkelig i mitt ess når jeg får hjelpe kundene med full pakke, fra hårklipp til striping, bryn og styling. Jeg er kreativ og liker å utfordre og leke meg med farger og klipp som fremhever det beste. «Alt kan fikses» pleier jeg å si. Og med 10 års erfaring er jeg ikke redd for å prøve nye ting – og tilpasser selvfølgelig til hver enkelt. 

 

Jeg anser meg selv som en perfeksjonist og en god menneskekjenner, så alle de positive tilbakemeldingene jeg får fra de som har blitt «nye», varmer ekstra. Jeg er stolt av å ha så mange faste som vil komme til meg, både damer og menn. Det å få bli kjent med mange nye mennesker gjennom jobben er nemlig et gode jeg vet å sette pris på.

 

Atmosfæren på Stas er helt unik. Her oser det ikke bare av gode dufter, men av god stemning og kvalitet. Folk her elsker jobben sin og er så flinke til å oppdatere seg. Selv har jeg vokst enormt disse årene og kjenner meg heldig som får være her.

EMILIE

Hei, Emilie her!

 

Når du har valgt riktig yrke, så bare vet du det.

Bli bedre kjent med Emilie

Det var i alle fall slik jeg følte det da jeg byttet fra restaurant- og matfag til frisør. Sulten på å lære tok jeg med meg, og som frisørlærling gleder jeg meg over alle muligheter og oppgaver jeg får som gir meg mer erfaring. Her er ingen dager like, og jeg får hele tiden lære noe nytt. 

«Øvelse gjør mester», bruker jeg å si, og det vises også på arbeidet jeg gjør. Både kollegaer og kunder beskriver meg som positiv og arbeidet mitt som nøye og presist. At jeg får være lærling på en fin plass som dette hvor jeg trives så godt, gjør det jo ekstra stas!

 

Stas er en plass der du føler deg velkommen med en gang du kommer inn. Rolig musikk, lys og planter gir en god hjemmekoselig følelse, og det å komme på jobb er litt som å komme hjem.

LIVE

Heisann, jeg heter Live!

 

Ønsker du farger, striping – eller spafølelsen i frisørstolen? Da er jeg din kvinne.

Bli bedre kjent med Live

Jeg har alltid visst at jeg ville bli frisør, og elsker at jeg kan jobbe med noe som også er hobbyen min. Noe av det mest givende er å få kundene til å føle seg fine og mer selvsikre. Og hver gang kundene forteller meg at frisørbesøket var behagelig og avslappende, blir jeg glad. Det er nemlig målet mitt: At du skal oppleve timene i min stol som en pustepause i hverdagen. 

 

Du kan nok kalle meg en perfeksjonist, for jeg er grundig. Bare spør kollegaene mine! Det kommer heldigvis godt med i jobben. Som når jeg farger hår, som er det jeg liker aller best. Jeg er nemlig opptatt av å fremheve den naturlige skjønnheten til hver enkelt kunde, og da spesielt med naturlige farger og striping.

 

Det er mange grunner til at jeg digger å jobbe her ved Stas, slik som arbeidsmiljøet og den gode stemningen. For ikke å nevne mine hardtarbeidende og inspirerende kollegaer, som jeg hele tiden lærer noe nytt av. 

LINE

Hei, Line her!

 

Følger du Stas i sosiale medier? Da har du nok sett mitt arbeid. Jeg har nemlig ansvaret for bilder, markedsføring og nettbutikk.

Bli bedre kjent med Line

Jeg liker å ha en jobb hvor jeg får brukt kreativiteten og erfaringen min til å gjøre det jeg trives aller best med. Som person er jeg lidenskapelig og engasjert, og bryr meg genuint om å gi kundene god, personlig service. Derfor blir jeg også ordentlig glad for alle tilbakemeldingene vi får på nettopp det – som fra kundene som handler i nettbutikken. At vi har nettbutikk skulle jeg for øvrig ønske at flere visste!

 

Spør du kollegaene mine, vil de si at jeg er en som har kontroll. Og det stemmer, jeg liker å ta ansvar og jobber målrettet. Mottoet mitt er ganske enkelt «work hard».

 

Noe av det jeg liker aller best med Stas, er den gode stemningen vi har. Det og de dyktige frisørene. Og så tror jeg kundene tiltrekkes av vårt gode rykte, de trivelige lokalene og den faglige kvaliteten vi representerer.

SANDRA

Hei, jeg heter Sandra!

 

Jeg er den yngste på huset – 18 år, utplasseringselev og assistent. Til gjengjeld har jeg et stort hjerte for faget, og har alltid visst at jeg skulle bli frisør.

Bli bedre kjent med Sandra

Og når jeg brenner for noe, som dette, har jeg en stor stå på-vilje. Det har blant annet ført meg utenfor komfortsona og inn i konkurranser som Trondheim Hair Open. Noe som har resultert i topplasseringer, både individuelt og på lagnivå. Det er jeg stolt av. 

 

Vennene mine beskriver meg som sprudlende, positiv og ei som ser andre. Sånn ønsker jeg å være i jobben også. Kundekontakten er det som driver meg, og den gode praten er noe av det jeg liker aller best med jobben. Og det å få andre til å føle seg litt bedre. Mange av kundene forteller meg at jeg har et godt håndlag. Rolig, men bestemt, noe som gir dem den avslappende og behagelig opplevelsen de vil ha – og jeg ønsker å gi.

 

Stas er en unik salong, og noe av det beste er de herlige kollegaene. Ikke bare er de oppdatert på det siste, men arbeidsmiljøet er fantastisk og jeg blir alltid glad av å komme inn døren her.

JANNICHE

Hei, Janniche heter jeg!

 

«Du, det oppsettet holdt seg helt til brunsj dagen etter!» fikk jeg som tilbakemelding av ei som hadde vært forlover i bryllup.

Bli bedre kjent med Janniche

Den gikk rett inn på favorittlista, sammen med de som sier at jeg gir den beste hodebunnsmassasjen. Å få tilbakemeldinger betyr ekstra mye når jeg har investert flere år på å bygge opp en sterk kompetanse. Den erfaringen og kompetansen kommer godt med både når du sitter i stolen min og når jeg skal lære bort til lærlinger. 

 

Hår og skjønnhet har alltid matchet som shampoo og balsam for meg. Derfor liker jeg spesielt å kunne hjelpe deg med helheten, så du kan føle deg fresh og fin. Er du en av dem som glemmer deg selv litt i hverdagen? Hos meg får du et avbrekk og kan nyte det å bli skjemt bort for en liten stund. Jeg gir deg en god klipp og makeup som varer og fremhever det fine særpreget du har. Visste du forresten at jeg har erfaring fra film og teater?

 

Noe av det jeg liker godt med Stas er at vi er så tett på utviklingen i faget, så her er det alltid mye å lære av hverandre. Samtidig betyr det at vi kan tilby kundene trygge og faglige sterke frisører. I tillegg er det en behagelig atmosfære, slik at de bare kan lene seg tilbake og la oss ta vare på dem.

SpeedStyle med Nina
Sminke med Stina
Brynstyling med Ingunn
GHD med Tina
Produkter med Marte

Ta gjerne kontakt med oss om du lurer på hvem du vil matche best med!